Звездата от Ориндж Каунти: Кварталът на богатите Миша Бартън казва,

...
Звездата от Ориндж Каунти: Кварталът на богатите Миша Бартън казва,
Коментари Харесай

Миша Бартън призна, че тя и колегата ѝ от Ориндж Каунти Бен Макензи са имали връзка

Звездата от " Ориндж Каунти: Кварталът на богатите " Миша Бартън споделя, че тя и сътрудника ѝ Бен Макензи са излизали скрито в първите дни на тийнейджърската драма.

Тя приказва за това, че е била единствено на 17 години, до момента в който е била в екранна връзка с Маккензи, който по това време е на 25 години, Бартън споделя, че романсът им „ не е бил единствено на екрана “ .

reveals surprising romance with co-star.
— E! News (@enews)
„ Влязох в сериали като дете “ , разкри тя в подкаста „ Call Her Daddy “ в сряда. „ Да работя с хора, по-възрастни от мен, беше малко като „ О, уау, те знаят какво вършат. В това шоу ще има връзки и ти ще би трябвало да изиграеш тази роля. Не се усещах в действителност готова за това. ”

Бартън, която в този момент е на 38, добави: „ Винаги съм процъфтявала доста късно в учебно заведение и не съм излизал в действителност. Просто нямах визия какво върша в действителност. И по този начин, почувствах, че би трябвало да наваксам. ”

Актрисата разкри, че връзката ѝ с Бен Макензи, който в този момент е на 45 години, е била нейната „ първа “, добавяйки, че „ е нямала визия “ какво прави.

Mischa Barton confirmed she had a 'complicated' real-life romance with Ben McKenzie when they were filming 'The O.C.' together.
— Entertainment Weekly (@EW)
Миша Бартън показа, че продуцентите на сериала са се тормозили за връзката сред нея и Макензи поради разликата във възрастта им.

Тя и Макензи отхвърлиха, че са се срещали в предишното, като актрисата даже сподели пред Cosmopolitan през 2004 година, че слуховете са „ извънредно странни “ .

„ The OC “ се излъчи четири сезона от 2003 до 2007 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР