Звездата от Момичето от Дания Алисия Викандер отново се появява

...
Звездата от Момичето от Дания Алисия Викандер отново се появява
Коментари Харесай

Тази есен на големия екран: Алисия Викандер в Треска за лалета

Звездата от " Момичето от Дания " Алисия Викандер още веднъж се появява на огромния екран в историческа драма за европейското минало. Тя има водеща роля в идния филм " Треска за лалета ", по едноименния бестселър на Дебора Могак.

Лентата се чака да бъде една от най-интересните на огромния екран тази есен. Режисьор е Джъстин Чадуик ( " Другата Болейн " ) и е по сюжета на огромния драматург сър Том Стопард. Участват Дейн Дехаан ( " Валериан и градът на хилядите планети ", " Невероятният Спайдър-мен 2 " ) и носителите на " Оскар "  Кристоф Валц ( " Гадни копилета " ) и Джуди Денч ( " Влюбеният Шекспир ", " 007 координати: Скайфол " ).

Действието в " Треска за лалета "  се развива в Амстердам през XVII в. по време на по този начин наречената " фикс идея по лалетата "  – първият регистриран стопански балон в историята. Красивата София (Викандер) е принудена да се омъжи за много по-възрастния, богат и могъщ търговец Корнелис (Валц) – брак, който я избавя от беднотия, само че ѝ носи злощастие. Съпругът ѝ наема професионалния художник Ян (Дехаан) да нарисува фамилния им портрет. Между двамата млади пламва буйна обич. За да се измъкнат от авторитетния търговец, София и Ян рискуват всичко, залагайки на безредния пазар на лалета с вярата, че ще създадат доста пари и ще съумеят да изплатят свободата си.

Във кино лентата ще забележим още Кара Делевин, Холидей Грейнджър, Джак О‘Конъл, комикът Зак Галифанакис и др.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР