Звездата от хитовия сериал Сексът и градът, актьорът Крис Нот

...
Звездата от хитовия сериал Сексът и градът, актьорът Крис Нот
Коментари Харесай

Тузара показа с 27 години по-младата си жена

Звездата от хитовия сериал " Сексът и градът ", артистът Крис Нот и брачната половинка му Тара Уилсън дойдоха дружно на премиерата на дълго чаканото продължение " И просто по този начин " и застанаха пред фотографите в Нюйоркския музей на Модерно изкуство. 67-годишният артист и брачната половинка му си размениха нежности, като щастливо се усмихваха на фотографите, които запечатаха и буйната им целувка.

Нот се завърна на дребния екран като Джон Джеймс Престън, т.е. Тузара, а за първи път се появи в тази роля през далечната 1998 година в първия епизод на „ Сексът и градът “. Феновете на известната поредност едвам дочакаха 9-ти декември, с цел да видят какво се случва в живота на обичаните персонажи.

Въпреки, че не беше сигурен дали желае още веднъж да влезе в облика на Тузара, тъй като смяташе, че е дал всичко от себе си, Крис отстъпи и се причисли към екипа на звездите за наслада на почитателите по целия свят. Нот продължава да притегля въздишки, където и да се появи, а в действителния живот носи купата съблазнител и дълги години се слави като един от най-желаните ергени.

Но това се промени през 2012 година, откакто срещна 27 години по-младата от него Тара Лин Уилсън, която работеше в неговия бар The Cutting Room и която той заведе до олтара 10 години по-късно. През 2008 година им се роди наследник Орион, а през 2020 година станаха родители на още едно момче - Кийтс.

Крис и Тара не се появяват постоянно дружно на обществени места и признават, че постоянно се сдобряват и разделят при започване на връзката им, само че през днешния ден са бясно влюбени и се любуват на фамилния живот надалеч от светлините на прожекторите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР