Звездата от филма Завръщане 2 Диляна Попова, която от известно

...
Звездата от филма Завръщане 2 Диляна Попова, която от известно
Коментари Харесай

Диляна Попова разкраси гледките към Индийския океан

Звездата от кино лентата " Завръщане 2 " Диляна Попова, която от известно време съчетава сполучливо кариерата си на модел с тази на актриса, отпътува за по този начин наречената " Перла на Индийския океан " преди повече от седмица. Компания в това вълнуващо премеждие ѝ вършат нейният наследник Борил, с който неотдавна тя сподели по какъв начин се возят в триколка, както и приятелско семейство, с което претърпените страсти в страната, намираща се в Южна Азия, са даже още по-приятни, написа life.dir.bg.

Пристигайки там красивата Диляна показа със своите почитатели в обществената мрежа няколко фотоси, разкриващи определени мигове от престоя ѝ. Най-силно усещане на феновете ѝ направиха фрагментите, на които тя театралничи пред обектива до открит плувен басейн, на фона на тропическа растителност, облечена в бял банки от две елементи, показващ съблазнителната ѝ фигура, способна да накара даже най-праволинейния мъж да обърне глава след нея. На тях тя е обърнала влажната си коса обратно, оставяйки кичурите ѝ да се спускат свободно върху раменете ѝ, а визията си е решила да добави с солидна огърлица, вървяща компактно по шията ѝ.

Не след дълго актрисата показа и няколко фотографии от плажната линия, където сигурно мнозина биха предпочели да се намират в този момент, почивайки си под жарките слънчеви лъчи на над 29 градуса, вместо да стоят затворени вкъщи или в офиса, криейки се от тукашните ниски температури, сковали земята на открито.

В обявата си Диляна носи облекла, каквито към момента не участват в дрешниците на хората у нас - пай топ с тънки презрамки и надълбоко V-образно деколте, смесен с необятни панталонки с висока талия, предизвиквайки обаяние измежду потребителите на виртуалното пространство, намерило израз в изпълнените с похвали мнения под поста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР