Звездата от Dancing On Ice Адел Робъртс беше похвалена от

...
Звездата от Dancing On Ice Адел Робъртс беше похвалена от
Коментари Харесай

Адел Робъртс похвалиха, когато се завърна в ITV Dancing on Ice след обявяване на трагичната смърт на майката

Звездата от Dancing On Ice Адел Робъртс беше похвалена от почитателите за това, че наподобява се завръща в шоуто на ITV след трагичната гибел на майка си.

44-годишната някогашна радиоводеща на BBC разгласи по време на зрелище предходната седмица, че майка й е умряла, което от своя страна изяснява за какво е толкоз прочувствена. Излизайки на леда в известното шоу за кънки, Адел хипнотизира както съдиите, по този начин и феновете в Седмицата на кино лентата, облечена в напълно черно кожено облекло, комбинирано с черна перука - за хореографията, въодушевена от Матрицата. След като извърши осъществяването си с необикновен жанр, тя завоюва впечатляващ резултат, който я сложи на второ място в класацията на шоуто.

Съдията Ашли Банджо стартира с оценка 7,5, последвана от Оти Мабусе, която означи своите 7,5. Джейн Торвил даде седем на Адел, до момента в който Кристофър Дийн също даде седем. И това докара до общия й резултат до 29 от 40. На фона на впечатляващото й показване, почитателите се обърнаха към Twitter, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР