Звездата от Big Brother на знаменитостите Фърн Бритън най-накрая наруши

...
Звездата от Big Brother на знаменитостите Фърн Бритън най-накрая наруши
Коментари Харесай

Фърн Бритън най-накрая говори за разрива между Филип Скофийлд, като признава, че не са разговаряли от 15 години

Звездата от Big Brother на звездите Фърн Бритън най-сетне наруши мълчанието си по отношение на горчивия си спор с Филип Скофийлд.

Двойката в миналото бяха дебели като крадци, до момента в който водеха взаимно предаването This Morning на ITV, преди 66-годишната Фърн ненадейно да разгласи напускането си от шоуто на фона на слуховете, че не е удовлетворена, че на Филип заплащат повече от нея за същата роля.

Фърн е най-известна като водеща на This Morning от 1999 година до 2009 година - и през последните седем от тези години тя беше хазаин на шоуто с опозорения водещ Филип, 61. Въпреки това, техните професионалното другарство завърши с горчиви връзки - с напускането на Fern This Morning.

Двойката от този момент направи злобни и жестоки мнения един за различен посредством медиите през идващите години - само че те в никакъв случай не споделиха същинската причина за какво са се скарали.

В ново изявление Фърн наруши мълчанието си по отношение на продължаващия им раздор, като призна, че не е говорила с някогашния си другар и прът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР