Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев заяви в предаването Тази

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев заяви в предаването Тази
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Трябва да поддържам форма, това е едно голямо шоу, което няма как да го откажа

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев съобщи в предаването " Тази заран " по bTV, че е сигурен в успеха в Triad Combat. Новата конкуренция дебютира на 27 ноември в Арлингтън, Тексас, а гвоздеят на програмата е борба сред Кобрата и някогашния първенец на UFC - Франк Мир.

" Намирате ме в съвършена форма, съвършено въодушевление. Отново съм подготвен за борба. На триъгълния кръг не съм се качвал, само че направихме усъвършенстван кръг, упражнявах на него. Ще сме с ръкавици за ММА. Правилата са по-различни. Рингът и ръкавиците са по-малки, нямаме право на някои клинчове, само че почти е като бокса.

Аз съм войник и съм боксьор от много време. Имам доста опит и считам, че би трябвало да го победя изрично. Няма да го недооценявам, всичко може да стане в този дребен кръг, защото няма доста място за маневри.

Поканиха ме, бяха доста въодушевени. Трябва да подкрепям бойна форма, това е едно огромно шоу, което няма по какъв начин да го откажа. Ще сме на стадион, пред 40 000 души, ще пее " Металика ".

Няма балони, напълно свободно и умерено е. Обществото се държи малко по-културно, поставят си маските, няма кавги. Никъде не се желаят зелени документи и ПСР проби ", сподели Пулев.
 ММА великолепие разкритикува правилника за борбата Пулев - Мир
ММА великолепие разкритикува правилника за борбата Пулев - Мир

Недоумява някои неща
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР