Звездата на румънския футбол Янис Хаджи сподели бъдещите си планове.

...
Звездата на румънския футбол Янис Хаджи сподели бъдещите си планове.
Коментари Харесай

Звездата на Румъния: Имам късмета треньор да ми бъде Стивън Джерард

Звездата на румънския футбол Янис Хаджи показа бъдещите си проекти. Синът на легендата Георге Хаджи сподели, че харесва Лацио, само че е концентриран върху представянето си след възобновяването на шампионатите. В момента румънският нападател играе чартърен в Рейнджърс от белгийския Генк.

„ В момента съм концентриран върху възобновяването на шампионата. Нищо друго, бъдещето ми е в ръцете на сътрудниците. Баща ми постоянно ми е казвал, че упоритостта има значение, без значение от гения, който имаш. В Шотландия всеки ден узнавам нещо с помощта на мениджъра Стивън Джерард. Имам шанса треньор да ми бъде един от най-хубавите в историята на футбола “, сподели Янис Хаджи пред „ Марка “.

В края на сезона Рейнджърс има опцията да закупи румънеца. В противоположен случай нападателят ще се завърне в Генк.

„ Играя с двата крайници, нямам желания. Баща ми споделяше да употребявам и десния, и левия. Играех постоянно с него и израснах с тази концепция. Реал Мадрид или Барселона? Те са два страхотни клуба, невероятно е да се избере един. Чувствам се малко испанец, защото 15 следващи години ходихме на отмора в Майорка. Татко купи къща там, когато играеше в Барселона. Един ден ще ми хареса да играя в Ла Лига, обичам стила на игра в Испания. Номер 10 на гърба не ми оказва напън върху раменете, в противен случай, това ме прави по-добър състезател. Като се възхищавах на Зидан и Кройф. Засега е рано да ме съпоставят с татко ми. Когато се откажа ще вършим калкулации. Знам единствено едно – постоянно желая да спечелвам и да се състезавам с най-хубавите “, сподели Хаджи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР