Звездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор е следен изкъсо от

...
Звездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор е следен изкъсо от
Коментари Харесай

Винисиус Жуниор е най-фаулираният играч в Европа

Звездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор е наблюдаван изкъсо от противниковите бранители по време на мачовете на „ кралския клуб “, откакто през предишния сезон избухна с 22 гола и 20 асистенции в 52 мача.

Пазенето против Винисиус в множеството случаи включва и шпагати в краката на техничния бразилец, който през този сезон е най-фаулираният футболист в топ 5 шампионатите на Европа. 

Дотук през сезона Вини Джуниър е изиграл 20 мача в Ла Лига, в които против него са осъществени 79 фала. В последния мач на отбора – против Майорка, Винисиус бе фаулиран 10 пъти, което се случва за пръв път от 10 години в испанския шампионат, когато същото се случи с различен тогавашен футболист на „ лос меренгес “ – Иско.

Като цяло през този сезон Винисиус е фаулиран общо 115 пъти в 32 мача, като през предишния сезон той претърпя толкоз нарушавания в 52 дуела. Средно на мач този сезон той е бил фаулиран 3,5 пъти, до момента в който през предходната акция против него са извършвни приблизително 2,2 фала на мач.

Причината за това е смяната на отношението на противниковите бранители по отношение на Винисиус, който след предишния сезон сподели, че е израстнал доста и може да направи на пух ипрах всяка отбрана, която не подходи съществено към него.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР