Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо недоумява защо в последните

...
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо недоумява защо в последните
Коментари Харесай

Кристиано ядосан на критиците: Явно във всеки мач трябва да доказвам кой съм

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо недоумява за какво в последните седмици е подложен на рецензии поради представянето си. Снощи той означи два гола за успеха на кралския клуб при гостуването на Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига. Статистиката на португалеца в шампионата е впечатляваща - той има 6 гола с последните си 7 удара в ШЛ. Освен това, 32-годишният португалец записа своя мач №400 за Реал.

" Явно във всеки мач би трябвало да потвърждавам кой съм. Не разбирам отношението на част от публиката, само че цифрите са напълно в моя изгода. Радвам се, че към този момент имам 400 срещи с екипа на Реал. Не знам тъкмо какъв брой гола съм отбелязал, само че вероятно тези, които ме подлагат на критика, са по-добре осведомени ", съобщи Кристиано.

" Когато съм физически квалифициран и ми се отдаде опция да вкарам гол, го върша. Понякога вратарите избавят ударите ми или пък те срещат гредите, само че това е футболът. Аз съм съвършен експерт и в никакъв случай не се обезверявам. Винаги съм подготвен да приема рецензиите, а те стават от ден на ден ", добави Роналдо.

Той беше запитан и за възможния си нов контракт с клуба. " Нещата би трябвало да следват естествения си ход. Навярно Флорнтино Перес знае повече за новия контракт от мен. Аз върша това, което обичам, и съм удовлетворен ", сподели CR7.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР