Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе даде пространно интервю за “Екип”,

...
Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе даде пространно интервю за “Екип”,
Коментари Харесай

Мбапе за Неймар: Този клошар никога не ми подава

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе даде просторно изявление за “Екип”, в което още веднъж съобщи, че желае да си тръгне от ПСЖ и разяснява отпадането на Франция от UEFA EURO 2020 на 1/8-финалите.

" Да, в действителност споделих " Този клошар в никакъв случай не ми подава " по адрес на Неймар. Такива неща се случват във футбола. След като обаче нещата се раздухаха, аз приказвах персонално с Ней. И преди си бяхме разменяли сходни неща и ще продължим да го вършим, тъй като постоянно желаеме да печелим. Това не е, тъй като не почитам някого, просто не бях удовлетворен от един пас. Веднъж това се случи с мен, само че пък в различен аз не му подадох и той не беше удовлетворен. Няма проблем ", съобщи Мбапе.

" Всички се вълнуваме. Говореше се главно за Лионел Меси, само че взехме и други страхотни играчи. Винаги съм казвал, че желая да играя с велики футболисти и този сезон несъмнено е по този начин. Сега към този момент от нас зависи да сложим всичко на масата и да “замесим” нужния артикул. Трябва обаче и да сложим малко вода във виното, с цел да можем да печелим титли. "

" Когато си в един тим с велики играчи, би трябвало и да правиш отстъпки. Вече не си единственият огромен футболист, а има и други. Трябва да сме единни, с цел да побеждаваме. "

" Привързан съм към ПСЖ, само че бих се махнал поради Реал. Когато президентът каже пред целия свят, че няма да вървиш на никое място, даже за без пари, се почувствах обезпокоен, няма да укривам. Казах си, че откакто няма да ме пуснат и като свободен сътрудник, какво тогава иска ми се случи. "

" През лятото ясно заявих, че желая да си потегли. Няма да се държа като някакъв хипократ и да споделям “Ох, не знам”. През лятото бях явен: бях окуражен да напусна клуба при най-хубавите условия за ПСЖ - т.е. с парите от продажбата ми да могат да намерят мой заместител. Но към този момент изхабих доста сила да приказвам за това. Вече не ми е приоритет да приказвам за бъдещето си. "

" Винаги съм поставял Франция над всичко. Не съм взел и едно евро за присъединяване си в националния тим и постоянно ще играя за без пари. Не съм желал да се трансформирам в някакъв проблем, само че сега, в който усетих, че стартирам да ставам такъв… Най-важен е френският отбор и в случай че той би бил по-добре без мен, дано да бъде по този начин. Накараха ме да се усещам по този начин, като че ли аз съм казусът. Получих известия, че сме отпаднали поради егото ми, че съм бил желал прекомерно огромна роля в тима и че без мен може би сме щели да победим. Освиркван съм на всички игрища във Франция ", добави звездата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР