Звездата на ознаменува своя мач номер 100 с екипа на

...
Звездата на ознаменува своя мач номер 100 с екипа на
Коментари Харесай

Кристиано: Целите са ясни - трофеят в Шампионската лига и титлата в Серия А

Звездата на ознаменува своя мач номер 100 с екипа на италианския гранд с две попадения във вратата на за успеха с 3:1. Португалецът на два пъти се разписа от дузпа и към този момент има 79 гола за " бианконерите ". След дуела той още един път се върна към разгрома с 3:0 над в Шампионската лига, който е вдъхнал сериозна доза самочувствие на отбора.

" Целта ни е постоянно да побеждаваме. Днешният мач беше сложен и най-важни бяха трите точки, макар че и самостоятелните достижения са удовлетворяващи ", показа Роналдо.
" За нас беше доста скъпа успеха над Барселона. Да сразиш подобен тим, освен това на неговия стадион, постоянно носи спомагателна убеденост. Това си пролича и през днешния ден. Много е мъчно да се завоюва Шампионската лига, а би трябвало да поддържаме неизменност и в Серия " А ". Треньорът ни накара да осъзнаем, че от време на време са нужни промени и тъкмо това се случи ", продължи нападателят.

" Целта на Юве всяка година е да вдигне Скудетото и да победи в Шампионската лига. Само един тим може да завоюва и двете оценки. Длъжни сме да имаме вяра, че сме способни да го реализираме ", сподели още Роналдо. Серия А 11 кръг, неделя 13 декември  Дженоа 1:3краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР