Звездата на Олимпик Лион Мемфис Депай загатна в своя Instagram

...
Звездата на Олимпик Лион Мемфис Депай загатна в своя Instagram
Коментари Харесай

Мемфис отлетя от Лион, сякаш отива в Ливърпул

Звездата на Олимпик Лион Мемфис Депай загатна в своя Instagram профил, че може да напусне „ хлапетата”, споделяйки видео по какъв начин ще се качва на червен аероплан с текст „ Мерси, Лион”. Бившето крило на Манчестър Юнайтед бе облечен публично, като в обществените мрежи небрежно се появиха информации, че холандецът ще подпише с Ливърпул контракт.

Memphis Depay, dans le viseur de Liverpool, a publié cette photo: «Merci Lyon», confirme-t-il son départ de Lyon? pic.twitter.com/Bu5Aq59E9X
— H24foot/sports (@H24footsports) May 25, 2019
Скаути на британския гранд пък са гледали острието на френския отбор по време на мача с Олимпик Марсилия преди две седмици, предават медиите във Франция. Холандският национал претърпя провал в кариерата си на Острова на „ Олд Трафорд”, където прекара две години. Той мина в Лион през лятото на 2017-а година за 16 милиона паунда и възвърна положителното си показване на „ Групама Стейдиъм”.

През този сезон той има 12 гола и 15 асистенции на сметката си във всичките съревнования, а Юрген Клоп е прати хора от щаба си да ревизират играта му онлайн при триумфа с 3:0 над Марсилия.

Твърденията са, че мениджърът Клоп ще е на пазара в търсене на нов футболист за офанзивата на тима, с цел да повиши още повече равнището на Садио Мане, Роберто Фирмино и Мохамед Салах.

Ливърпул пък също е гледал и изявите на дуото на Лион Хусем Ауар и Танги Домбеле по време на мача му с южняците, като двамата също са спрягани за трансфер на „ Анфийлд”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР