Звездата на обобщи резултатите, постигнати от двата му отбора през

...
Звездата на обобщи резултатите, постигнати от двата му отбора през
Коментари Харесай

В новогодишния си поздрав Роналдо се самоизтъкна и скастри Юнайтед

Звездата на заключи резултатите, реализирани от двата му тима през 2021 година и оцени представянето на " дяволите " през сезон 2021/22. Португалецът направи това в своя новогодишен привет към 384-те си милиона почитатели в Instagram.
" 2021 година отива към края си и тя надалеч не беше лесна, макар че вкарах 47 гола във всички шампионати. Два разнообразни клуба и петима разнообразни треньори. Финалният стадий на Евро 2020 с националния тим плюс класиране за Мондиала през 2022 година.
В Ювентус бях горделив, че завоювах Купата и Суперкупата на Италия, а също станах голмайстор на Серия А. В националния тим на Португалия станах голмайстор на Евро 2020. И, несъмнено, завръщането на " Олд Трафорд " постоянно ще бъде един от най-емблематичните моменти в кариерата ми.
Но аз съм неудовлетворен от резултатите на Манчестър Юнайтед. Ние постоянно сме недоволни, сигурен съм в това. Ние знаем, че би трябвало да работим по-упорито, да играем по-добре и да демонстрираме повече, в сравнение с демонстрираме в този момент.
Нека Новата година стане преломен миг за сезона! Нека бъдем по-силни духом през 2022-ра! Нека създадем всичко допустимо, да посегнем към звездите и да върнем клуба там, където би трябвало да бъде! Присъединете се към нас, ние разчитаме на Вас! Честита Нова година, ще се забележим скоро ", написа Роналдо в Instagram, публикувайки фамилна фотография, на която е с половинката си Джорджина и четирите си деца.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР