Звездата на националния отбор на Белгия Кевин де Бройне е

...
Звездата на националния отбор на Белгия Кевин де Бройне е
Коментари Харесай

Кевин де Бройне: Знам, че съм част от големия бизнес, но съм и едно малко момче от белгийско село

Звездата на националния тим на Белгия Кевин де Бройне е един от водачите в съблекалнята на Манчестър Сити, а очевидно неговото мнение е било определящо за общата позиция на играчите по тематиката със Суперлигата. Новото планувано формирование на богатите клубове е на път да се провали след два дни и половина живот, защото британските клубове се отдръпнаха.

Някои обясниха, че решението е било взето въз основата на фенските стремежи на големи групи поддръжници. В други тимове самите футболисти се възпротивили. Промяната на курса на Сити беше доказана от изказване на Кевин Де Бройне, един от безспорните носители на Сити.

" Произхождам от малко белгийско село и мечтаех да играя на най-голямата сцена, стартира Де Бройне. " Играл съм в Белгия, Германия и Англия. Бил съм се против всички, с цел да реализира най-хубавото. А битката е най-важната дума. "

Де Бройне очевидно е повлиял и на останалите играчи в съблекалнята на Манчестър Сити, тъй като нито един състезател от отбора не се изрече положително за въвеждането на Суперлига, макар примамливите финансови клопки, които бяха заложени.

" С всичко, което се е случило през последните няколко дни, това може би е подобаващият миг всички да се съберат и да намерят решение. Вероятно намирането на това решение е на път след събитията в последните дни ".

" Да, това е огромен бизнес и съзнавам, че съм част от него. Но към момента съм малко момче, което просто желае да играе футбол. Става въпрос за футбол по целия свят. Нека продължаваме да въодушевяваме поколенията да идват по стадионите, а и да поддържаме фантазиите на почитателите. В последна сметка в какво се състои магията на футбола, в случай че не тази игра да ти даде шанса да стигнеш от най-долу до най-горе. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР