Звездата на Народния театър Даниел Рашев, който напоследък виждаме най-често

...
Звездата на Народния театър Даниел Рашев, който напоследък виждаме най-често
Коментари Харесай

Актьор от Откраднат живот спрял да яде заради разбито сърце

Звездата на Народния спектакъл Даниел Рашев, който в последно време виждаме най-често в ролята на колоритния анестезиолог доктор Мартин Врабчев в болница " Света Анастасия " на сериала " Откраднат живот ", е гладувал в продължение на 40 дни. Първата обич в живота му се оказала нещастна, а Даниел изпаднал в дълбока меланхолия. От разрушено сърце даже спрял да се храни.

Девойката била ученичка в немската гимназия. Той бил състезател, упражнявал джудо и с цел да има повече свободно време, се записал в паралелка " стругарство " в СПТУ. Когато бил в 11 клас се сбил със собствен съученик и го изключили от учебно заведение. Завършил гимназия като частен възпитаник. Тъй като интензивно спортувал, Даниел не се отдал на нормалните пороци, с които се занимавали връстниците му. Бил първенец и пропушил чак, когато влезнал в казармата. Първата му обич го изоставила още преди да отиде да отбива военния си дълг към страната. От тъга Даниел спрял да се храни и прописал стихове.

" По принцип не претърпявам страданията и депресиите. В живота си съм бил в меланхолия за към 40 минути и през тези минути съм написал неща, които одобрявам и до през днешния ден. Бях се разделил с гаджето ми тъкмо преди казармата и 40 дни не ядях безусловно нищо. На третия ден изядох 3 супени лъжици захар, след което – нищо. При недояждане организмът първо яде патогенните кафези, след което почва мастните депа, а след това стартира теб. Трябваше след такова недояждане да направя последователно зареждане, само че влязох в казармата. Оцелях! ", признава през днешния ден артистът.

В казармата написал първата си стихосбирка, която издал през 1992-ра година Тиражът от 2000 копия се продал единствено за два дни. Втората издал 10 години по-късно.

Преди да блесне на екрана с ролята на паметния доктор Врабчев, Даниел се е занимавал с доста и с разнообразни неща. Той е бил водач. Работил е като фотограф на американски продукции у нас. Бил е притежател на селска механа във Врабево. Издал е две стихосбирки. Рашев е изиграл също по този начин Цар Борис Трети в съветския сериал " Ванга “.

Един от най-щурите моменти на екранния анестезиолог е нудистката му женитба на безлюден плаж и то през нощта. В действителния живот Даниел е щастливо женен за сценографката Марина Додова. Негов тъст е художникът Николай Додов, създател на част от илюстрациите в паметното през 80-те списание " Дъга ". Екранният доктор Врабчев срещнал своята половинка в живота в Ловеч, където преди години работел в Музикалния спектакъл. Плод на любовта им е синът им Филип, написа " Hotarena ".

" С Марина се врекохме голи-голенички под надпис " Нудизмът неразрешен “ на обичаното ни място на морето. Свидетели на бракосъчетанието ни бяха две стада диви свине. През деня аз купих две сребърни халки от единствената отворена сергия в Обзор, която нося и до момента. Ако решим да се разделяме, отново ще отидем там, ще ги свалим и ще ги хвърлим в морето “, споделя детайлности за своята нудистка женитба екранният доктор Врабчев.

В детските си години Даниел Рашев не желал да става артист. Като всяко малко момче, той мечтаел да пътува из Космоса. " Исках да ме пратят на Марс и то самичък. Четях доста научна фантастика. Винаги съм бил огромен мечтател ", споделя чешитът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР