Звездата на МиланРафаел Леао отново изрази подкрепата си към своя

...
Звездата на МиланРафаел Леао отново изрази подкрепата си към своя
Коментари Харесай

Леао окуражи свой съотборник, който все още търси първия си гол за Милан

Звездата на МиланРафаел Леао още веднъж изрази поддръжката си към своя съотборник Шарле Де Кетеларе.

Милан победи Монца с 1:0 като посетител, само че 21-годишният атакуващ състезател за следващ път пропиля чудесна опция да се разпише да вкара първия си гол с екипа на отбора, макар че е взел участие в цели 27 мача, откогато беше закупен през лятото за 32 млн. евро.

Де Кетеларе качи няколко свои фотоси от дуела в Инстаграм, като на някои от тях наподобява посърнал. Леао обаче изрази убеденост в уменията на младия белгиец, като остави сбития коментар: “То идва ”, с което най-вероятно има поради първото попадение на съотборника му с Милан. Той също по този начин разгласява фотография с надарения състезател и още веднъж написа: “Момчето ми, то идва.. ”

Португалецът го поддържа и в мача против Тотнъм (1:0), когато Де Кетеларе още веднъж направи огромен пропуск, а телевизионните камери уловиха по какъв начин Леао отива при плеймейкъра и съгласно медиите още тогава му споделя точно: “То идва ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР