Звездата на Манчестър Сити Ерлинг Холанд разкри странната си диета,

...
Звездата на Манчестър Сити Ерлинг Холанд разкри странната си диета,
Коментари Харесай

Ерлинг Холанд шокира с хранителния си режим

Звездата на Манчестър Сити Ерлинг Холанд разкри странната си диета, в която са включени сърца и черен дроб. Холанд стартира удивително кариерата си на " Етихад ", отбелязвайки 20 гола единствено в 12 мача. Той има 15 в девет мача от Висшата лига и пет в три мача от Шампионската лига, откогато се причисли към Сити за £51 милиона от Борусия Дортмунд това лято.

Началото на живота му в Сити беше извънредно впечатляващо и норвежецът разкри диетата си в документален филм, наименуван " Haaland: The Big Decision ". Холанд сподели големи части сърце и черен дроб от своя месар, той сподели: „ Вие (другите хора) не ядете това, само че аз съм угрижен за тялото си. Мисля, че най-важно е да се яде качествена храна, която е допустимо най-местна.

22-годишният футболист разкрива още, че пие вода единствено през филтърна система: „ Първото нещо, което върша заран, е да получа малко слънчева светлина в очите си – добре е за ритъма. Също по този начин започнах малко да прецеждам водата си. Мисля, че може да има огромни изгоди за тялото ми ", разкри Ерлинг Холанд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР