Звездата на Манчестър Сити Ерлинг Холанд подписа нов рекламен договор

...
Звездата на Манчестър Сити Ерлинг Холанд подписа нов рекламен договор
Коментари Харесай

Eрлинг Холанд подписа новa многомилионна сделка с “Найк”

Звездата на Манчестър Сити Ерлинг Холанд подписа нов рекламен контракт с “Найк ”, оповестиха от американския тръст.

“Безпрецедентното издигане на Холанд в европейския футбол, съчетано с удивително рекордно движение на отбелязване на голове, затвърждава отпечатъка му върху бъдещето на спорта ", хвали се в изказването си американската марка.

" Ангажираността на Холанд към цялостната физическа подготовка, почетена в фамозните му празненства, ускорява мощните му страни на терена: гол инстинкт, мощ, позициониране, скорост и акуратност ", не престават от спортната компания.

По информация на медиите контрактът на норвежеца с американския тръст ще e на стойност 23 милиона евро на година, което прави контракта му втория най-скъп в историята на футбола след този на Неймар с " Пума " за 26 милиона евро. Продължителността му ще е за повече от 10 години. “Найк ” ще желае Холанд да бъде правоприемник на бразилеца Роналдо, като освен да подтиква развиването му на терена, само че и да го трансформира в икона на поколенията. Двамата споделят една и съща позиция, голмайсторски упоритости и номер на пагон.

Сделката е ревюлюционна, тъй като като се изключи че ще го употребяват като основно лице в рекламите си, от американската компания се ангажира да осъществят планове в обществените медии и прекарвания за почитателите, които в никакъв случай до момента не са правени. Компанията отдава все по-голямо значение на персоналната страна на играча и желае да употребява пълноценно марката на нападателя на " жителите ".

Последният контракт на 22-годишния състезател с “Найк ” изтече през януари 2022 година Други огромни спортни компании като “Адидас ” и “Пума ”  също  искаха  да подпишат рекламен контракт с норвежеца, само че той в последна сметка е предпочел американската марка.

Така нападателят на Ман Сити и Норвегия още веднъж се причислява към американската марка, с която има връзки от 14-годишна възраст. Той се причислява към елитния футболен отбор на звезди на “Найк ”, измежду които са Килиан Мбапе, Кристиано Роналдо, Кевин де Бройне и Маркъс Рашфорд.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР