Звездата на Ливърпул Садио Мане определи настоящия сезон като най-слабия

...
Звездата на Ливърпул Садио Мане определи настоящия сезон като най-слабия
Коментари Харесай

Мане: Това е най-лошият сезон в кариерата ми

Звездата на Ливърпул Садио Мане дефинира сегашния сезон като най-слабия в кариерата си. В трите предишни африканецът постоянно вкарваше най-малко по 20 попадения, само че сега се е отчел единствено с 14.

Незнаейки каква е повода, той се е подложил на специфични проби, с цел да разбере дали няма някакъв здравословен проблем.

„ Това е най-лошият сезон в кариерата ми. Трябва да го призная. Ако ме питате какъв е казусът, ще се затрудня да ви отговоря “ съобщи той пред „ Canal Plus “.

„ Самият аз не знам. Дори минах специфични проби на тялото. Ям ли вярната храна, или нещо се е трансформирало? Но резултатите си бяха ОК. Просто би трябвало да приема, че в живота има възходи и падения. Продължавам да упражнявам и се надявам скоро това да отмине “, показа още Мане.

Като цяло сезонът на и на Ливърпул, като тим, не върви добре, само че Мане няма отговор и на този въпрос. В момента „ мърсисайдци “ заемат шестата позиция във Висшата лига ас актив от 57 точки, като изостават на седем от четвъртия Челси. „ Червените “ обаче са с мач по-малко от лондончани.

Liverpool forward Sadio Mane admits he is enduring the worst season of his career and was so concerned about his form he even underwent medical tests to check nothing was physically wrong.
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР