Звездата на леката атлетика Юсейн Болт заяви, че добрите резултати

...
Звездата на леката атлетика Юсейн Болт заяви, че добрите резултати
Коментари Харесай

Доказах, че можеш да бъдеш велик и без допинг, заяви Болт

Звездата на леката атлетика Юсейн Болт съобщи, че положителните резултати не са непроменяемо свързани с използването на допинг. Ямаецът насочи апел към младите спортисти да работят интензивно в гонене на фантазиите си, като това рано или късно ще им се отплати.

" Доказах на света, че всичко е допустимо с усилена работа - можеш да бъдеш популярен и без допинг. Надявам се, че съм добър образец за младите. Натиснете крепко, бъдете мощни и по-добри, в сравнение с можете да бъдете ", сподели носителят на осем златни оценки от олимпийски игри.

Болт постави завършек на впечатляващата си кариера след международното състезание в Лондон. Ямаецът не съумя да я приключи по най-хубавия метод, откакто остана трети на 100 м и се контузи в щафетата на 4 х 100. Въпреки незадоволителните резултати, той не съжалява, че не се е отказал след игрите в Рио през 2016 година и при никакви условия не счита да се връща на пистата.

" Виждал съм доста хора, които са се завръщали, само че нещата са ставали по-лоши и срамни. Няма да бъда един от тях ", съобщи Болт, който не изключи опцията да стане треньор в идващите години.

Фотогалерия: Невероятното премеждие на Юсейн Болт до върха на международната атлетика >

Носителят на 11 златни и общо 14 медала от международни шампионати добави, че присъединяване му в Лондон няма да повлияе на триумфите, които е постигнал.

" Когато изгубих бягането на 100 метра, някой ми сподели: " Не се притеснявай. Мохамед Али също загуби последната си борба. Доказал съм се през годините и не мисля, че международното състезание ще промени това, което съм постигнал ", сподели рекордьорът от Ямайка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР