Звездата на Хюстън Тексанс Дешон Уотсън е пуснал официално заявление,

...
Звездата на Хюстън Тексанс Дешон Уотсън е пуснал официално заявление,
Коментари Харесай

Дешон Уотсън иска да напусне Хюстън Тексанс

Звездата на Хюстън Тексанс Дешон Уотсън е пуснал публично заявление, че желае да напусне организацията. 25-годишният коуотърбек не е удовлетворен от политиката на клуба и от обстоятелството, че никой не се е съветвал с него при назначението на новия общоприет управител Ник Касейро, който бе взет от Ню Ингланд Пейтриътс.

Сега от Хюстън, който приключи сегашния сезон с 4 победи и 12 загуби, ще би трябвало да вземат решение дали да уважат желанието на Уотсън и да го изтъргуват, като се чака за него да получат много мощни избори в драфта за 2021 година. Тексанс обаче имат право и да не се съгласят с желанието на Уотсън и да го задържат срещу волята му. При всички случаи обаче те ще би трябвало съществено да стартират работа по търсене на нов куотърбек.

Междувременно се появиха информации, че и Матю Стафорд има предпочитание да напусне Детройт Лайънс. Смята се, че интерес към него има от страна на Индианаполис Колтс.

Освен това и Кам Нютън съвсем несъмнено няма да остане в Ню Ингланд Пейтриътс, откакто приключи сезона със 7 победи и 9 загуби. Той се чака да се събере с някогашния си ментор от Каролина Пантърс Рон Ривера във Вашингтон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР