Звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън продължи със страхотното си

...
Звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън продължи със страхотното си
Коментари Харесай

Хардън изравни рекорд на Коби с 61 точки срещу Ню Йорк Никс

Звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън продължи със страхотното си показване в последните месеци, откакто означи феноменалните 61 точки за успеха на Ракетите при гостуването на Ню Йорк Никс със 114:110.

За Хардън това бе освен персонален връх в кариерата му, само че той изравни и достижението на Коби Брайънт за най-вече маркирани точки от състезател на гостуващия тим в именитата зала " Медисън Скуеър Гардън ". Номер 1 измежду всички баскетболисти остава Карммло Антъни, който е вкарвал 62 точки в дома на Никс, само че с екипа на домакините. За Хардън това бе пети мач с победи 50 точки от началото на сезона, като той се отличи и с решителния панер 3.8 секунди преди края, с цел да донесе триумфа на своя отбор. MVP на предишния сезон добави още 15 битки, 5 откраднати топки и 4 асистенции, до момента в който Ерик Гордън се регистрира с 20 точки и 4 битки за триумфа. Зад Никс над всички бе резервата Алонзо Трайър с 31 точки и 10 битки, а Тим Хардауей Джуниър приключи с 21 точки.

За Хюстън това бе 27=ма победа от началото на сезона, като те имат и 20 загуби и заемат пето място в Западната конференция. Ню Йорк е на предпоследното място на Изток с актив от 10 триумфа и 36 провали. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР