Звездата на Гладиаторите Фюри разкри, че е трябвало да вземе

...
Звездата на Гладиаторите Фюри разкри, че е трябвало да вземе
Коментари Харесай

Звездата на BBC Gladiators Фюри взе „най-трудното решение в живота си“ в огромна актуализация на кариерата

Звездата на Гладиаторите Фюри разкри, че е трябвало да вземе „ най-трудното решение в живота си “, до момента в който споделя настояща информация за кариерата.

Джоди Оунсли, известна още като Gladiator Fury, стана фаворитка на почитателите на феновете на BBC при рестартирането на емблематичното шоу от 90-те. 23-годишният професионален ръгбист израства захласнат от шоуто с помощта на фамилна връзка. Тя се причисли към новите домакини Брадли и Барни Уолш в най-новата серия, само че в този момент показа настояща информация за кариерата си.

Телевизионната звезда се отдръпва от ръгбито, защото желае да преследва други благоприятни условия. Джоди съумя да обезпечи предварително освобождение от своя контакт в Ексетър. Тя е играла за England Sevens и Chiefs, както и в Loughborough Lightning и Sale Sharks.

„ Да се ​​оттегля от игрището за ръгби беше едно от най-трудните решения в живота ми “, сподели Джоди. „ Този ​​спорт ми даде благоприятни условия, другарства и мемоари, за които можех единствено да бленувам, и вечно ще бъда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР