Звездата на Фулъм и сръбския национален отбор по футбол Александър

...
Звездата на Фулъм и сръбския национален отбор по футбол Александър
Коментари Харесай

Александър Митрович под въпрос за Мондиала

Звездата на Фулъм и сръбския народен тим по футбол Александър Митрович е под въпрос за Световното състезание в Катар, показа неговият треньор при " котиджърс " Марко Силва.

Сръбският голмайстор сега лекува контузия, която не му разреши да вземе присъединяване в последния дуел на лондончани във Висшата лига, а упованията са, че той ще пропусне и семейството на Манчестър Юнайтед в неделя.

Според Силва пък решението дали Митрович ще играе в Катар ще бъде взето в последния миг.

" Това, което мога да кажа е, че решението ще бъде взето евентуално в първите дни на идната седмица след диалози сред медицинския щаб на Сърбия и на нашия тим. Това ще помогне да решим кое е най-хубавото за него, както и за нас като клуб, тъй като той е в действителност значим за клуба. Не съм точният човек, който да каже в този момент дали той ще бъде подготвен или не. Това, което знам сега е, че Митрович не беше подготвен за последния мач и няма да бъде подготвен за идващия, за наше страдание ", показа португалският експерт.

Той добави още, че самият футболист има голямо предпочитание да играе в Катар, само че сега и Фулъм, и националният тим на Сърбия чакат решението на медицинския щаб.

" Той желае да бъде на Световното състезание. Той искаше да бъде разполагаем за неделя против Манчестър Юнайтед и искаше да играе против Сити. Но би трябвало да изчакаме за решението на медицинския щаб. След това дружно ще обсъдим нещата ", съобщи Марко Силва.

Александър Митрович, който през този сезон е отбелязал 9 гола в 12 дуела от Висшата лига предстоящо попадна измежду избраниците на сръбския селекционер Драган Стойкович за Мондиала, където западните ни съседи са в група G с тимовете на Бразилия, Камерун и Швейцария.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР