Звездата на ФранцияКилиан Мбапе обяви бойкот на утрешната фотосесия на

...
Звездата на ФранцияКилиан Мбапе обяви бойкот на утрешната фотосесия на
Коментари Харесай

Мбапе отново се бунтува срещу френската федерация

Звездата на ФранцияКилиан Мбапе разгласи протест на утрешната фотосесия на отбора, проведена от локалната футболна федерация, откъдето даже са изпратили писмо до “Франс Прес ”, в което показват съжалението си за това.

Според информациите във френските медии повода за протеста на нападателя на Пари Сен Жермен е разногласието сред него и федерацията към имиджовите права. Мбапе желае футболистите да имат думата за подбора на марки, които да бъдат свързвани с имената им, а също по този начин претендира, че някои от френските национали са по-рекламирани спрямо останалите в състава на “петлите ”. През лятото е имало няколко срещи сред антуража на играча и управителните фактори на локалния футбол, само че очевидно не се е стигнало до единодушие по този въпрос.

Журналистът Робен Берне пък твърди, че раздорът не е поради пари, защото Мбапе постоянно дарявал наградите си от националния отбор за щедрост. Вместо това голмайсторът не желал да бъде свързван с компании за спортни залози или такива за бърза храна. Смята се, че в утрешната фотосесия ще бъдат позиционирани спонсори на международния първенец като Uber Eats, KFC и Coca-Cola.

Това не е първият случай, в който нападателят недоволства против федерацията, откакто в предишното е заявявал намерено, че не е получил задоволително поддръжка против рецензиите, последвали отпадането на отбора от Евро 2020.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР