Звездата на бразилския футбол Неймар (27 г.) няма да играе

...
Звездата на бразилския футбол Неймар (27 г.) няма да играе
Коментари Харесай

Контузията на Неймар може би е постановка

Звездата на бразилския футбол Неймар (27 г.) няма да играе на най-важния шампионат в Южна Америка -  " Копа Америка ", поради травма. Това оповестиха от националния отбор, откакто нападателят напусна терена още в 21-вата мин. на контролата против състава на Катар, приключила 2:0.

Според съобщението първите прегледи са посочили разтежение на връзки в десния гален, поради което Неймар няма да играе на " Копа Америка " (14 юни - 7 юли). Но към този момент се появиха спекулации, че всичко може да е режисура, с цел да избегне звездата големия интерес на публицистите около задаващото се против него дело. 

Подобен намек направи още в навечерието на мача с Катар и вицепрезидентът на бразилската футболна конфедерация Франсиско Новелето: " Ако ми предложат да заложа и имах 10 чипа, щях да ги заложа на разновидността, че той ще помоли да бъде освободен от " селесао ". Той не е подготвен психически за шампионата и срещите с армията публицисти ".

Преди три дни се разбра, че футболистът е упрекнат в опит за обезчестяване, което Неймар отхвърли, потвърждавайки, че тъжителката е била непринудено с него в парижки хотел на 15 май. Впоследствие въпросната Н. Т. Мендес де Суза промени обвиняването и в този момент ще го съди, задето я е пребил по време на половия контакт. Звездата вече получи призовка за разпит, а полицията му конфискува телефона, от който той разгласява интимни фотоси на дамата, с цел да потвърди взаимността на връзката. Това обаче бе без нейно познание, поради което пък Неймар може да бъде съден и за разпространение на порнографско наличие.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР