Звездата на Ботев (Враца) Валери Божинов похвали работата на Петър

...
Звездата на Ботев (Враца) Валери Божинов похвали работата на Петър
Коментари Харесай

Божинов: Трябва да поздравим Хубчев, Левски вече е отбор

Звездата на Ботев (Враца) Валери Божинов похвали работата на Петър Хубчев в Левски. Както е известно, точно треньорът освободи нападателят през лятото, само че голмайсторът не спести хвалбите си за свършената от експерта работа.

" Разликата е в класата. Тази година Левски е тим. Преди година, когато ги победихме имаха характерности. Имаха класни играчи, а в този момент виждаме, че пресират дружно. Вижда се работата на Хубчев, не можем да си кривим душата. Пожелавам им да вървят по този начин добре и им благопожелавам успеха. Заслужена победа. Второто полувреме играхме много по-добре от първото. Върнахме се в мача с един гол. Левски има по-класни играчи от нашите. Ботев (Враца) се бореше и създадохме положения, само че Лески имаха повече, защото са по-класен състав. Влязох най-после, че би трябвало да натрупвам игрови минути. Надявам се, че с всеки минал мач, ще играя повече.

Сега се вижда, че Левски не разчита на характерности, а на колектива. Имат дух. Трябва да поздравим Хубчев, който си прави добре работа. Браво, че Хубчев постанова и млади момчетата и левскарския дух се завръща. Ако заслужават дано да играят момчетата, а скоро и Левски да почне да продава тези млади футболисти.

Ако Левски си взима мачовете с дребните тимове, ще се бори до последно за шампионската купа. Благодаря на почитателите на Левски, че ме поддържаха през днешния ден. Аз оставам левскар вечно и постоянно ще го поддържам, когато играе ", показа Божинов. efbet Лига 11 кръг, събота 28 септември  Левски 3:1краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР