Звездата на Ботев Тодор Неделев остава в Коматево и през

...
Звездата на Ботев Тодор Неделев остава в Коматево и през
Коментари Харесай

Ботев искат 4 милиона за Неделев

Звездата на Ботев Тодор Неделев остава в Коматево и напролет. Самият той е изразил предпочитание да продължи да носи жълто-черната фланелка. Не е загадка, че сериозен интерес към крилото има от страна на ЦСКА-София и „ Лудогорец “. Неделев е безапелационен, че избира да реализира трансфер в мощен клуб в чужбина. За момента такива предложения липсват и по всяка възможност той ще изчака трансферния прозорец през лятото.

„ България Днес “ твърди, че „ Ботев “ е податлив да се раздели с огромната си звезда против сумата от 2 милиона евро (4 милиона лева). Такава цена е закрепена против името на българина и в влиятелния мениджърски уебсайт transfermarkt.com. Припомняме, че през 2013 година Неделев бе платен от елитния немски „ Майнц 05″ за сумата от 3 милиона евро. Тошко обаче не съумя да се наложи в Бундеслигата и цената му внезапно се срина.

„ При всички положения за „ Ботев “ е добре, че Неделев ще остане в тима и напролет. Той е потвърдил своята класа. До огромна степен образът на отбора се дължи на него. Дано да бъде задоволително стимулиран и през втория полусезон “, разяснява пред „ България Днес “ легендата на „ канарчетата “ Марин Бакалов. Той е рекордьор по изиграни мачове в „ А “ група – 454, в които отбелязва 69 гола.

„ Неделев е откърмен с концепцията „ Ботев “ още от най-ранна възраст. Познавам го от дребен, когато дойде въз основата на клуба. Силно е завързан и предан на „ Ботев “. Той към този момент се намира в зряла футболна възраст, има опит утвърди се в националния тим. Дано прехвърлянето, за който мечтае, да му се получи. А по този начин и клубът ще прибере добра финансова отплата “, добави Марин Бакалов. 56-годишната легенда е ставал първенец на България с ЦСКА, а в този момент ЦСКА-София мощно желае Неделев в редиците си.

„ Дали Тошко може да премине в различен български клуб като ЦСКА или „ Лудогорец “, това си е негов избор. Не мисля, че ще се усеща удобно там. Неговият гений е доста по-висок и занапред ще го развива. Хубаво е да направи мощни мачове в европейските шампионати. Там равнището е друго “, споделя бронзовият медалист и притежател на купата на страната с „ Ботев “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР