Звездата на белгийския национален отбор Кевин Де Бройне беше избран

...
Звездата на белгийския национален отбор Кевин Де Бройне беше избран
Коментари Харесай

Де Бройне: Не съм играч на мача с Канада, избраха ме само заради името ми

Звездата на белгийския народен тим Кевин Де Бройне беше определен за състезател на мача при успеха с 1:0 против Канада на Световното състезание в сряда. Халфът на Манчестър Сити обаче изрази неразбиране от премията, защото по думите му е изиграл слаб мач.

Белгийците срещнаха сериозна опозиция от канадците и в огромни интервали от срещата отстъпваха игрово. Вратарят Тибо Куртоа избави дузпа на Алфонсо Дейвис, а Миши Батшуай осъществя попадение, което се оказа победно за Белгия.

" Не мисля, че изиграх мощен мач, не знам за какво взех премията за най-хубав в срещата - може би поради името ми. Просто не играхме добре като тим, изключително през първото полувреме. Започнахме доста зле, не успяхме да пробием пресата. Не играхме добре, в това число и аз, само че намерихме метод да победим ", сподели Де Бройне на конференцията след мача.

Де Бройне реализира единствено 23 от 33-те си подавания (70 процента), макар че въпреки всичко сътвори четири положения, три повече от който и да е от неговите съотборници.

" Трябва да играем с по-къси пасове и да премине пресата на противника, само че не мисля, че бяхме задоволително смели, с цел да намерим този жанр. На полувремето коригирахме някои неща и заиграхме по-добре ", сподели Де Бройне.
 Белгия победи Канада с 1:0 в група
Белгия победи, само че не убеди - Канада надигра тотално " алените дяволи "

" Кленовите листа " пропуснаха дузпа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР