Звездата на Барселона Луис Суарес е убеден, че след края

...
Звездата на Барселона Луис Суарес е убеден, че след края
Коментари Харесай

Луис Суарес сигурен, че Неймар ще пристане на Реал Мадрид

Звездата на Барселона Луис Суарес е уверен, че след края на сезона неговият добър другар и някогашен съотборник Неймар ще смени Пари Сен Жермен с Реал Мадрид.

Cadena Ser: Реал подготвен да замени най-голямата си звезда за Неймар

„ Белия балет” не стопира да напъва за 25-годишния футболист, който през лятото на 2017 година мина във френската столица против рекордните за футбола 222 милиона евро. Испанският исполин вижда в лицето на Неймар идеалния заместител на към този момент залязващия Кристиано Роналдо, чиято форма дотук през сезон 2017/2018 фрапантно се утежни. Много е евентуално португалецът да се върне в Манчестър Юнайтед, щом акцията завърши, а това ще отвори сериозна пробойна в офанзивата на „ лос бланкос”.

Емери: Знаем кой желае да сътвори напрежение в ПСЖ

Роналдо: Трансферът на Неймар в ПСЖ е крачка обратно за него

В Испания към този момент се тиражираха информации за диалог сред различен ас на Барса – Лионел Меси и Неймар, в който бразилският състезател е споделил за наличната пред себе си оферта от Реал. Аржентинският маестро на „ каталунците” също по този начин знае, че нападателят съществено ще намерения върху предлагането.

Неймар ядосал Меси с признание за Реал Мадрид

В общественото пространство и Неймар, и ПСЖ се стараят да тръбят, че всички са щастливи от актуалното статукво и не става дума за овакантяване. Според испанското издание „ Дон Балон” другият огромен другар на Неймар от дните му в Барселона е повече от безапелационен, че в последна сметка бразилецът ще се поддаде на изкушението и ще премине в Реал. Не е ясно по какъв начин тъкмо, само че Суарес е научил за реализирана кардинална сделка сред бащата на Неймар и представителите на „ белия балет”. В договарянията е взел участие персонално и президентът на мадридския гранд Флорентино Перес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР