Звездата Джесика Гънинг от Бебето еленче е смятана за неузнаваема“

...
Звездата Джесика Гънинг от Бебето еленче е смятана за неузнаваема“
Коментари Харесай

Джесика Гънинг, звездата от сериала Бебе еленче на Netflix, е неузнаваема от преследвача Марта в незаземена роля

Звездата Джесика Гънинг от Бебето еленче е считана за „ неузнаваема “ в по-ранна роля – защото почитателите са се влюбили в безапелационната актриса.

38-годишната актриса се появява на екрана в функции от 2007 година, когато направи своя ефирен дебют в комедийното шоу на BBC Three It's Adam and Shelley. Джесика удиви телевизионните почитатели, като изигра героинята Марта в скорошното хитово шоу на Netflix Baby Reindeer – което наблюдава борещ се комедиант, до момента в който се пробва да отблъсне нежеланото внимание на безмилостно захласнат преследвач.

Докато ролята на Джесика в хитовото шоу ненапълно я изстреля в светлината на прожекторите, някои от предходните й произведения провокират възобновен интерес, до момента в който почитателите се ровят в предишните й заеми, с цел да гледат други продукции, в които е взела участие. И почитателите я считат за „ неузнаваема “ в ситкома на Sky, Trollied.

Комедийното шоу, чието деяние се развива в фиктивен супермаркет в Уорингтън, с присъединяване на Джейн Хорокс и Марк Ади в основните функции...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР