Звезда от сериала Отчаяни съпруги“ проговори за кибертормоза и хранителното

...
Звезда от сериала Отчаяни съпруги“ проговори за кибертормоза и хранителното
Коментари Харесай

Звезда от сериала „Отчаяни съпруги“ проговори за кибертормоза и хранителното си разстройство

Звезда от сериала „ Отчаяни съпруги “ проговори за кибертормоза и хранителното си разстройство, пишат международни медии. Мадисън Де Ла Гарса, най-известна с ролята си на дъщерята Хуанита на Габриел Солис (Ева Лонгория), приказва за битките си с кибертормоза и хранително разстройство в подкаста Heart of the Matter на Елизабет Варгас. Variety написа за това.

По време на фотосите Мадисън е била единствено на 6 години. Популярността блъснала момичето и то не могло да премине през заглавията в пресата и видеоклиповете в YouTube, където били написани неласкави мнения за нейното тегло.

„ Реакцията беше просто шокираща… Те написаха неща, като че ли желаеха да умра поради метода, по който наподобявам. Беше просто извънредно, като „ грозна дебела крава “ и „ уповавам се да се разболееш от рак и да умреш, тъй като си толкоз дебела “. Просто ужасни, ужасни, ужасни, ужасни неща и това беше, когато бях на 6, 7, 8 години “, споделя Мадисън.

Тези офанзиви не се отразили по най-хубавия метод на положението на Мадисън. „ Четенето на мнения като тези несъмнено повлия на психологичното ми здраве и в последна сметка, ме накара да развия хранително разстройство в доста ранна възраст… Първият ми спомен, че се пробвах да недояждам, беше на 7 години “, прибавя актрисата.

Както отбелязва Де Ла Гарса, нейното тегло като дете артист постоянно е било обект на смешки в „ Отчаяни съпруги “. Всъщност, самото битие на нейния воин било смешка, тъй като супермоделът Габриел (Ева Лонгория) имала пълничка щерка.

„ Това беше безусловно в сюжета на шоуто. Цялата комедия на моята героиня беше, че Ева е слаба и красива, а щерка й е цялостната й диаметралност “, счита младата жена.

Де Ла Гарса подчертала, че Лонгория е „ направила всичко допустимо, с цел да ме накара да се усещам специфична “, когато е била унизена в киберпространството. В момента актрисата е излекувана от хранителното си разстройство в продължение на две години. Освен това тя е чиста от осем месеца от алкохола и признава, че по-голямата си полусестра, Деми Ловато, й оказва помощ да не протяга ръка още веднъж към чашката и да приказва за битката си със зависимостта.

„ Отчаяни съпруги “ е известен сериал, основан от Марк Чери. Действието се развива на „ Уистерия Лейн “ в дребното градче Феървю. В него се споделя за всекидневието на пет дами, като в това време на назад във времето се разкриват няколко мистерии. „ Отчаяни съпруги “ съчетава няколко стила: драма, комедия, тайнственост, трилър, фарс и ирония. В „ Отчаяни съпруги “ взе участие носителката на  „ Златен глобус “ Тери Хачър, носителката на „ Златен глобус “ и „ Еми “ Фелисити Хъфман, телевизионните ветеранки Марша Крос и Николет Шеридан, и изгряващата тогава звезда Ева Лонгория. Бренда Стронг е разказвачът на историята.

През 2011 година бе доказано, че сериалът ще приключи с осмия си сезон. Последният епизод е излъчен на 13 май 2012 година

 infomax-logo-50-15-HW

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР