Зверство в СофияЗадържан е французин, който живеел с жертвата на

...
Зверство в СофияЗадържан е французин, който живеел с жертвата на
Коментари Харесай

Финландка удушена и натъпкана в сак

Зверство в София
Задържан е французин, който живеел с жертвата на фамилни начела

Съдът остави чужденеца в ареста

Финландска гражданка била удушена с кабел и трупът ѝ бил препълнен в сак. Това злокобно закононарушение разкрили столични служители на реда преди дни, само че за него бе обявено едвам през днешния ден. В ареста е вкаран Т. Т.- с френско поданство, само че роден в Сенегал, който живеел с жертвата на фамилни начела и работел у нас като IT-специалист.

Зловещото закононарушение било осъществено в апартамент в София на 8 май т. година Тогава избухнал скандал сред финландката С. К. и гаджето є. В яростта си французинът увил кабел към врата на обичаната си и го стегнал, до момента в който тя спряла да диша. По неофициални данни след това натъпкал натрупа в сак и го скрил в дрешник в една от стаите на жилището, където двамата живеели чартърен. Веднага след закононарушението мъжът оповестил пред полицията, че жена му е изчезнала безследно.

Криминалисти обаче се усъмнили в държанието на чужденеца и бързо разкрили, че той я е удушил. С разпореждане на наблюдаващия прокурор от 9 май обвиненият е арестуван за период до 72 часа. На 11 май французинът бил изправен пред състав на Софийски градски съд. Пред магистратите обвиненият е отрекъл да има нещо общо с убийството. Според съдът имало обосновано съмнение обвиненият да е направил закононарушението, както и действителна заплаха да се укрие, в случай че не е в ареста. Заради това магистратите пратили чужденеца в килия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР