Зверската катастрофа край Лесово, при която загинаха поне трима, а

...
Зверската катастрофа край Лесово, при която загинаха поне трима, а
Коментари Харесай

Мъгла, дъжд и челен удар при мелето край Лесово

Зверската злополука край Лесово, при която починаха най-малко трима, а ранените са 15, е станала на прав сектор в изискванията на мъгла и дъжд. Това заяви представителя на ямболската окръжна прокуратура Милен Божидаров, който е и наблюдаващ на досъдебното произвеждане за случая и се намира мястото на тежкия конфликт.

Микробусът, в който са пътували общо 17 души, се е блъснал челно в украински тир, спрял на дълга опашка. Загинал е лидерът на микробуса от Сливенско и двама от пасажерите - жена и мъж. Всички останали са откарани в болничното заведение. Водачът на тира е молдовец, който не е потърпевш. Все още на мястото вървят огледите на криминалистите. Образувано е досъдебно произвеждане под надзора на ямболската окръжна прокуратура.

По информация от ямболската МБАЛ там са откарани 9 от потърпевшите при тежката злополука край Лесово. Двама от тях са в тежко положение, всички са от пътническия микробус. Здравният министър Костадин Ангелов към този момент е в ямболската болница, където сега екипът на лечебното заведение поставя грижи за потърпевшите при злополуката. Министърът е в непрекъсната връзка със незабавна помощ и лечебните заведения в региона, както и с РЦТХ Стара Загора.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР