Зрителите си искат Николета и се чудят защо от продукцията

...
Зрителите си искат Николета и се чудят защо от продукцията
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Мрежата прегря, фенове на бунт срещу "ВИП Брадър", зрител посочи грозна версия за влизането на близначките!

Зрителите си желаят Николета и се чудят за какво от продукцията са вкарали Алекс и Влади вместо нея. В последните часове обществената мрежа прегря от сходен вид мнения в страницата на " ВИП Брадър ", като някои фенове самоуверено сочат скандална причина за влизането в Къщата на близначките. Както през вчерашния ден извънредно БЛИЦ заяви, прагът на Къщата бе прекрачен от две красиви дами. Те са близначките, станали известни с присъединяване си в " Х фактор " - Алекс и Влади. Двете певици незабавно получиха загадка задача, а дали са се справили с осъществяването й, ще разберем след часове. При крах ги грози светкавична номинация за изпъждане.

Междувременно мрежата прегря от мнения на фенове. Масата от тях се чудят какво тъкмо вършат къдравите сексапилни сестри в шоуто и по кое време ще влезе Николета. Ето какво тъкмо гласят част от мненията на почитателите на предаването:

" По-тъпи участници не съумяха да намерят. Вип Брадър хората с най-евтиния хонорар взехте "

" Готини девойки, само че защо пък би трябвало да влизат? Аз не ги виждам в ситуацията измежду другите! И къде е Николета Лозанова? Нали тя щеше да влиза? "

" Що не вкарате кварталната алкохолик по забавно ще е тия да си вървят в Нигерия ...... "

" Някоя от тия двете просто е преспала с някой продуцент... няма друга причина да заплащат на такива безличия хонорар за присъединяване. "

" Абе, Биг Брадър, къде e Дилов, Николета да бяхте вкарали Сузанита най-малко да прави смях "

" Тия са Хасанка и Ибрахимка! Само че братята Х. и И. най-малко имат гений! "

" Къде е Лозанова?! "



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР