Зрителите на Love Island All Star извикаха Джорджия Харисън, че

...
Зрителите на Love Island All Star извикаха Джорджия Харисън, че
Коментари Харесай

Феновете на ITV Love Island All Star забелязват звезда, която се изнервя по време на финала, след като Maya Jama пусна огромни новини

Зрителите на Love Island All Star извикаха Джорджия Харисън, че наподобява „ безусловно гневна “ по време на финала на шоуто на ITV.

На финала Джорджия и Антон приключиха на пето място и феновете останаха уверени, че новата двойка е побесняла, че е приключила на последно място като Софи и Джош, Джорджия Стийл и Тоби, Калъм и Джес и Моли и Том ги победиха на гласуването.

В X, по-рано прочут като Twitter, почитателите на Love Island се събраха, с цел да споделят реакциите си, до момента в който викаха Джорджия и Антон. „ Джорджия е безусловно вбесена, боже “, написа един. „ Джорджия наподобява толкоз ядосана и смутена, благослови я “, повтори различен.

„ Джорджия и Антон наподобяват толкоз неуместни и раздразнени, о, скъпи. Вече има проблеми в парадайса “, пошегува се различен. „ Момче, Джорджия наподобява толкоз изтощена. Толкова е явно, че тя и Антон ще се разделят толкоз скоро “, настоя някой различен.

Водещата Мая Джама придвижи на феновете действието онлайн в ефир, до момента в който се завръщаше във вилата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР