Зрелищна каскада е станала вчера в монтанското село Бели брег,

...
Зрелищна каскада е станала вчера в монтанското село Бели брег,
Коментари Харесай

Пиян пишлигар се вряза в къща с мерцедеса на баща си СНИМКА

Зрелищна каскада е станала през вчерашния ден в монтанското село Бели брег, написа konkurent.bg.

Вчера в 1.31 часа в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана е получен сигнал за ПТП в село Бели брег, община Бойчиновци. При осъществената инспекция е открито, че лек автомобил „ Мерцедес С 220 " с монтанска регистрация е самокатастрофирал в къща. В автомобила е открита персоналната карта на недееспособен 16-годишен гражданин на село Портитовци.

Пристигналите на място родителите на малолетния декларирали, че синът им взел аварийния ключ на автомобила. Проверка в ЦСМП Монтана открила, че малолетният лидер е с леки пострадвания вследствие на настъпилото ПТП. С него бил и 19-годишен, който го транспортирал до болничното заведение.

Пострадалият е приет в болница в хирургично поделение, където в 3.12 часа му е направена проба за приложимост на алкохол, която отчела 1.48 промила в издишания от лидера въздух.
На нарушителя са формирани 3 акта и му е публикуван ваучър за здравно проучване. Оставен е за лекуване в МБАЛ Монтана, без заплаха за живота. По случая е формирано бързо произвеждане в полицията в Монтана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР