Зрелищен боен спектакъл, много адреналин и гладиаторски битки предложи SENSHI

...
Зрелищен боен спектакъл, много адреналин и гладиаторски битки предложи SENSHI
Коментари Харесай

Зрелищни нокаути и много адреналин предложи SENSHI 13

Зрелищен военен театър, доста адреналин и гладиаторски борби предложи SENSHI 13. Впечатляващи нокаути, изненадващи обрати и две български победи оставиха публиката без мирис по време на новото издание на интернационалната бойна галавечер, което се организира на плажа в курортния комплекс „ Св. Св. Константин и Елена “ на 10 септември.

В оспорвани и зрелищни дуели безапелационни победи над своите съперници реализираха двама от най-хубавите български бойци, който се изправиха в титанични конфликти на разгорещената сцена на SENSHI 13 - международният WAKO PRO K-1 първенец Атанас Божилов и европейският WAKO PRO K-1 първенец Едуард Алексанян.

По традиция в края на 13-ото издание на интернационалната бойна галавечер, три бойни звезди получиха и специфичните награди за вечерта. С Приза „ Най-добра техника “ бе отличен Мехди Айт Ел Хадж от Мароко. Айсам Чадид от Испания, който направи своя дебют на кръга на SENSHI, получи специфичната премия „ Най-висок военен дух “. Призът за „ Нокаут на вечерта “ справедливо отиде при Едуард Алексанян.

Вижте и цялостните резултати от 13-ото издание на интернационалната професионална галавечер SENSHI:

Двубой #1

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

В откриващия дуел от 13-ото издание на интернационалната бойна галавечер Джо Миахара от Япония победи италианския войник Ренато Пренга, който се изправи за пръв път на кръга на SENSHI, посредством неединодушно решение.

Двубой #2

Кат. 70 кг, устав: KWU Full Contact

Иван Накари от Италия, който на 10 септември направи своя дебют на кръга на SENSHI, победи испанския войник Айсам Чадид след четвърти спомагателен рунд, където съумя да наложи доминация след яростен и непредвидим до самия край дуел.

Двубой #3

Кат. 75 кг, устав: KWU Full Contact

По време на третия зрелищен дуел от вечерта, българският войник Атанас Божилов победи дебютанта от Франция Амза Ридене посредством единомислещо решение и записа своята 11-та победа на кръга на SENSHI.

Двубой #4

Кат. 75 кг, устав: KWU Full Contact

Боецът от Словения Жига Печник победи Лиси Корнелиу от Молдова, който направи своя дебют на кръга на SENSHI на 10 септември.

Двубой #5

Кат. 70 кг, устав: KWU SENSHI

Оскар Сигерт от Полша записа влиятелна победа над Алесио Малатеста от Италия посредством единомислещо решение в своя дебют на кръга на SENSHI. По време на финалния рунд Малатеста пласира два брутални леви хай-кика в главата на боеца от Полша, който обаче съумя да резервира хладнокръвие и да се задържи на крайници, а това му донесе и заслужена първа победа на SENSHI.

Двубой #6

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Владислав Тюрменко от Украйна победи Мурад Ахмедов от Узбекистан в атрактивен дуел. Тюрменко стартира доста интензивно началото на дуела. В една от идващите офанзиви украинският войник разнообрази боди и лоу кик с подсечка, след която Ахмедов се озова на пода. Заключителните секунди минаха при поделено превъзходство.

Двубой #7

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Елитният сръбски войник Никола Тодорович реализира трета победа на кръга на SENSHI. Той победи Майкъл Астур от Естония посредством единомислещо решение. До самия завършек на дуела, бойците демонстрираха забележителна класа, разменяйки си точни удара в тялото.

Двубой #8

Кат. 95 кг, устав: KWU Full Contact

Стефан Латеску от Румъния победи Якуб Щибен от Германия. Двамата бойци започнаха конфликта с доста висок интензитет, като в продължение на три рунда Латеску изрично доминираше и справедливо взе успеха след единомислещо решение.

Двубой #9

Кат. 95 кг, устав: KWU Full Contact

Лукас Ахтерберг от Германия, който направи своя дебют на кръга на SENSHI, победи Антъни Лерой от Франция посредством нокаут в първия рунд. Лукас пласира ослепително летящо коляно в главата на по-ниския си конкурент, който не съумя да се съвземе от тежкото попадение.

Двубой #10

Кат. +95 кг, устав: KWU Full Contact

Никола Филипович от Сърбия победи Абдул Си, който се изправи за пръв път на кръга на SENSHI под знамето на Сенегал. В средата на откриващата част той съумя да съкруши противника с ритник с коляното в черния дроб, който остана на пода.

Двубой #11

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Румънският войник Флорин Ламбаджу победи дебютанта Мехди Айт Ел Хадж от Мароко посредством неединодушно решение след четвърти спомагателен рунд. Така „ Рамбо “ реализира своята 4-та поредна победа на кръга на SENSHI.

Двубой #12

Кат. 85 кг, устав: KWU Full Contact

Едуард Алексанян от България победи съперника си Даниел Крост от Франция със зрелищен нокаут още в първата минута на първия рунд. „ Мистър шоу “ съумя да притисне боеца от Франция в ъгъла, след което последва дъжда от попадения. След едно от тях Даниел Крост се сви на пода и конфликтът завърши.

Двубой #13

Кат. +95 кг, устав: KWU Full Contact

Главният дуел за вечерта на SENSHI 13 предложи яростна и извънредно атрактивна борба с непредвидим край. Естонецът Юку Уриендал победи Ненад Косич от Германия, който направи своя дебют на кръга на SENSHI. Естонският войник надделя съперника си посредством механически нокаут в третия рунд и записа втора победа на кръга на SENSHI.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР