Зоуи и Шайлийн се появиха с две предизвикателни визии, варианти

...
Зоуи и Шайлийн се появиха с две предизвикателни визии, варианти
Коментари Харесай

Зоуи Кравиц срещу Шайлийн Уудли – коя носи малката черна рокля по-добре

Зоуи и Шайлийн се появиха с две предизвикателни визии, разновидности на дребната черна рокля, и изглеждаха съвсем еднообразно секси. Ние не можем да си изберем любимец, а вие?

И двете играят основни функции във втория сезон на “Big Little Lies ”, и двете са щастливо обвързани, и двете имат ужасно възприятие за стил… и двете избраха разновидности на дребната черна рокля. Зоуи и Шарлийн изглеждаха ужасно една до друга на премиерата на сериала.

 Зоуи Кравиц против Шайлийн Уудли - коя носи дребната черна рокля по-добре

Зоуи избра предизвикателно къса рокля с доста забавен дизайн. Създаваше резултата на овит шлейф към тялото й, който най-после като че ли беше завързан странично. Леко прозираша и цялата обсипана с блестяща маниста – визията й беше в действителност забавна. Тя комбинира роклята със сандали на висок ток и секси прическа с тънки плитки.

 Зоуи Кравиц против Шайлийн Уудли - коя носи дребната черна рокля по-добре

Шайлин пък се спря на също толкоз предизвикателна визия, още веднъж в стила на дребната черна рокля. Състоеше се от сатенено боди, покрито от горната страна с мрежа на точки, а надолу полата също беше транспарантна, само че разнообразена с райе плат.

Интересен подробност имаше на деколтето й, имитиращ панделка. Прическата й беше обемна, само че стилна, тъй че да разкрива красивите дълги обеци.

Можем да похвалим и двете за стилните им решения, а ще оставим на вас да решите коя визия беше по-сполучлива.

Вижте фрагментите от събитието в галерията.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР