Зорница Господинова, която редовият зрител познава от участието й в

...
Зорница Господинова, която редовият зрител познава от участието й в
Коментари Харесай

ПОВЯРВА СИ: Зорница от „Ергенът“ се предлага за 6 бона, валят предложения в интернет

Зорница Господинова, която редовият фен познава от присъединяване й в риалити формата „ Ергенът “, се взе за огромна звезда. 32-годишната брюнетка, която развива фешън бранд, не отваря уста пред медиите за по-малко от 500 лева без Данък добавена стойност.

За това сигнализира светският кореспондент Борислав Борисов от „ Стар Рипортърс “, който би трябвало да брои 6 бона, в случай че желае Зори Джи да взе участие в предаването му.

„ Много хора ми писаха да поканя в предаването Зорница от “Ергенът“, която се изявява под музикалния псевдоним “Зори Джи“. Често хората я съпоставят с Джорджано и желаят да създадат дует двамата. Затова взех решение да я поканя, само че се оказа, че тя желае хонорар. През годините съм направил над 1000 изявленията и в никакъв случай не са ми желали пари. Въпреки това ѝ споделих да ми изпрати своята оферта. Речено-сторено. Оказва се, че Зори Джи желае 2000 лв. за 30-минутно изявление. Нашите лайфове са по час и половина т.е. желае 6000 лв. от нас “, написа в обществените мрежи той.

Боби от „ Стар Рипортърс “ разгласява ценовата листа на Зори Джи. Оказа се, че тя даже изисква безвъзмездни грим и прическа от предаването, което я предложения на посетители.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР