Зодиите, които причиняват най-много болка в живота си са две.

...
Зодиите, които причиняват най-много болка в живота си са две.
Коментари Харесай

Двете зодии, които причиняват най-много болка

Зодиите, които предизвикват най-вече болежка в живота си са две. Ето кои:

Близнаци

Двете лица на Близнаците не са просто факсимиле, с което сме привикнали да свързваме този зодиакален знак. Истината за тях е, че те самите не осъзнават какъв брой спорно се държат от време на време. Не осъзнават и че в тях в действителност живеят два облика, които объркват всеки, който се приближи до тях. В началото на всяко ново запознанство Близнаците се показват като същински ангели. Не приказват за предишното си, държат се съвършено и си основават един съвършен облик, в който човек елементарно се влюбва.

Техният най-коварен трик е, че поддържат тази роля дълго време, преди да разкрият същинската си същина... а тогава е късно, тъй като отсрещния човек към този момент обича мощно. Промяната при Близнаците е внезапна. Те се усещат задушени от моногамната връзка и стартират да търсят нови мощни прекарвания, до момента в който сътрудниците им към момента нищичко не подозират. Външната смяна стартира с разликата в метода, по който стартират да се държат с другия. Започват да стават студени, дръпнати и на моменти даже груби, с което предизвикват същинска болежка на индивида, който им е доверил сърцето си. Развоят на нещата най-често същински призрачен сън за другия, а връзката им най-често приключва с баналната невярност и то с човек, за който никой не би предположил.

Козирог

Козирозите са странни птици и всеки може да удостовери това. Инатът им от време на време не познава граници. Те желаят целият свят да върти към командите и наставленията им. Обичат всичко да се случва по тяхна преценка и не разрешават някой да поеме контрола в една връзка, постоянно е в техните ръце. В началото Козирозите са извънредно затворени и дръпнати, не дават никой да се приближи до сърцето им, с цел да не ги нарани. След дълги убеждения и диалози до късно през нощта, инатливите Козирози усещат, че може би към този момент няма смисъл да се съпротивляват, тъй като усещат тръпка, която не могат да скрият. Връзката стартира да се развива доста бързо.

Всичко наподобява прелестно и сътрудникът им не може да повярва на развоя на нещата. Настъпва смяна и в самите Козирози, отпускат юздите, не дърпат непременно конците и стават извънредно привързани към колегата си. Всичко това обаче е единствено видимо, тъй като в душите им кипят подозрения, с които не могат да се оправят. Често сънуват кошмари, усещат се разколебани и се опасяват от това връзката да не стане прекомерно сериозна. Именно тук те нанасят тежкия си удар и тъкмо, когато нещата наподобяват най-сигурни, те изчезват без въобще да си дават труда да изясняват на някой за какво да си тръгнали. Козирозите са способни да скапват годеж или даже да трансформират решението си дни, преди сватбата. Партньорите им остават съкрушени и дълго време не могат да си обяснят що за странна птица е в действителност Козирога...
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР