Знаци от съдбата получават днес зодиите. Две от тях ще

...
Знаци от съдбата получават днес зодиите. Две от тях ще
Коментари Харесай

Две зодии получават житейски урок, трета – да не започва нищо ново

Знаци от ориста получават през днешния ден зодиите. Две от тях ще имат скъп житейски урок, вследствие на който всичко към тях може да се преобърне на 180 градуса. Трета не трябва да стартира нищо ново през днешния ден

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 4 март 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.
-->
ОВЕН - Не започвайте нови каузи през този ден! Не градете и проекти, тъй като извънредно ще се объркат! Може обаче да завършите всичко, което сте почнали през последните няколко седмици и да се направи равносметка. Не прекалявайте с алкохола! Храната би трябвало да е лека.

ТЕЛЕЦ - В този ден може да получите значим житейски урок или да придобиете заложба, която да преобърне живота ви на 180 градуса. Колкото по-мащабни са проектите ви, толкоз повече поддръжка ще получите от сътрудници, сътрудници и близки. Дава ви се и късмет за работа в чужбина.

БЛИЗНАЦИ - Желателно е през днешния ден да си върнете задълженията. Бъдете състрадателни и милостиви! Ако дарявате хората с наслада, ще се радвате на триумфите си в живота. Ако сте съгрешили, поискайте амнистия! Това може да ви помогне да се освободите даже от здравословен проблем.

РАК - Това е ден за решителни дейности. Не отлагайте нищо от това, което може да свършите през днешния ден! С възвишен обсег може да се справите небрежно със комплициран проблем, над който дълго сте умували. Препоръчва се да почистите дома си, да изхвърлите старите и непотребни неща.

ЛЪВ - Любовта е като пъзел, който би трябвало да пренаредите. Под въздействието на вашата ръководеща планета Сатурн, може да получите значим житейски урок и това ще ви накара да преосмислите връзките си. Ще ви помогне да извършите избор дали да продължите по същия път.

ДЕВА - Бъдете по-смели! Вече сте подготвени за смяна. Звездите ще ви дадат дълго чакания подтик. Ако сте самотни, това е идеалният ден да откриете любовта. Може да срещнете сродната си душа инцидентно, до момента в който пътувате или виртуално във Facebook, до момента в който сърфирате.

ВЕЗНИ - Време е за равносметки. Помислете какво би трябвало да измененията в себе си, с цел да имате по-голям триумф и в кариерата, и в любовта, какво давате на хората, които обичате и какво получавате! Ако се чувствате самотни и комплицирани, не се колебайте да се обадите на другар!

СКОРПИОН - В този ден нищо няма да върви по проект, само че не бързайте да се отчайвате! Ще имате опция да избирате сред няколко разновидността. Доверете се на интуицията си и на хората, които желаят да ви оказват помощ! Внимавайте с храната, налага се да не си претоварвате стомаха!

СТРЕЛЕЦ - Склонни сте към смели решения и екстравагантни действия. Те ще ви донесат мечтаният резултат. Не е желателно да поемате нови отговорности, а в случай че решите да инвестирате, се запознайте деликатно с плана и научете повече за хората, които ви оферират съдействие!

КОЗИРОГ - В този ден репутацията ви на завоеватели може да пострада. Не се впускайте в любовни случки! Дамите да внимават, тъй като има риск да нагазят в непозната територия! Човекът, който ви смъква звезди, може да се окаже коцкар, освен това фамилен. Пазете се и от джебчии!

ВОДОЛЕЙ - Дава ви се късмет да покажете най-хубавото от себе си и да реализирате креативния си капацитет. Може да постигнете доста както на работното място, по този начин и в любовта. Не подценявайте обаче желанията на вашата муза, с цел да не ви се наложи да каните след това самотата на двубой!

РИБИ - Денят е изпълнен с изненади и непредвидени обрати. Възможно е обичаният (любимата) да ви „ върже тенекиена кутия “, а след това да се появи изненадващо с луксозен букет. Денят е съвършен за ново начало.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР