Знатна сватба сродява два от емблематичните градове на Западна България

...
Знатна сватба сродява два от емблематичните градове на Западна България
Коментари Харесай

Враца и Перник се сродяват, снаха врачанка влиза в дома на кметицата на миньорския град

Знатна женитба сродява два от емблематичните градове на Западна България – Враца и Перник. Oще на 20 юни м.г., когато беше годежът на двамата влюбени кметът на миньорския град доктор Вяра Церовска е одобрила брачната половинка на сина си Стефан да е врачанка. Това ще бъде публично записано в брачно удостоверение, което ще бъде издадено на следващия ден, на 10 февруари, написа konkurent.

 Снимка на Stefan Cerowski.

Името на булката е Симона Георгиева, красивата дъщеря на уважавания врачански ортопед и притежател на Първа частна болница доктор Антонио Георгиев.

" Бях доста щастлива, когато моят наследник се обади и сподели, че е предложил брак на своето момиче. Моята първа и единствена обич е брачният партньор ми Стефан. Стефчо е моята огромна любов, моето семейство. Симона е освен красива, а и блага, възпитана, деликатна млада жена. Сърцето ми на майка е цялостно ", по този начин разяснява идното събитие кметът на Перник доктор Вяра Церовска пред в. " Вяра ".

Близки до семейството на лекаря настояват, че за тържествената гала, която се приготвя в цялостна секретност, ще се приказва дълги години след нея. Гостите ще поздравят младоженците в ресторанта на баровския хотел „ Маринела “ в София, а на новото семейство ще кумуват техни сътрудници - докторанти по ортопедия.

Сред гостите ще бъде висшето управление на Политическа партия ГЕРБ, защото пернишката кметица доктор Вяра Церовска, е един от знаковите управленци на партията. Нейният брачен партньор доктор Стефан Церовски пък е популярен уролог, който работи в реномирана клиника в немската столица Берлин. Говори се, че тостове за младото семейство ще подвигат шефът на парламентарната група на герберите Цветан Цветанов, както и един от стожерите на партията Красимир Велчев.

 Снимка на Вяра Церовска.
Кметът Церовска до министър председателят Борисов

Тежката артилерия от Враца, ще бъде управлявана от доктор Антонио Георгиев, на който компания ще прави чаровната му брачна половинка Павлина. Край масите ще има куп знатни царисти, измежду които някогашният обществен министър Христина Христова, ексфинансовият министър Любомир Дацов, някогашният изпълнителен шеф на АЕЦ „ Козлодуй “ Йордан Костадинов и доста другари.
Кметът на Враца Калин Каменов също е удостоверил наличието си на знатната женитба. Градоначалникът ще бъде в компанията на очарователната си брачна половинка Мария и щерка им Калина.

 Снимка на Stefan Cerowski.
Младоженецът - Стефан Церовски

 Снимка на Вяра Церовска.
Семейство Церовски
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР