Знаменитостите често стават пример за подражание за някои от нас

...
Знаменитостите често стават пример за подражание за някои от нас
Коментари Харесай

Изберете известен мъж, за когото бихте се омъжили и разберете повече за себе си

Знаменитостите постоянно стават образец за подражателство за някои от нас и постоянно мечтаем за човек, който наподобява на обичания ни артист или артист. Хората са склонни да се стремят към нещо, което има сходни характерности с обичаните им звезди като техния темперамент, лице, форма на тялото или глас. Знаейки каква звезда намирате за привлекателна, може да ви помогне да разберете малко и за себе си.

Подготвихме тест, който ще ви помогне да определите характерностите на личността си. Този тест се основава на знака вид Myers-Briggs, който се употребява от психолозите за схващане на личността на хората.

Изберете за кого бихте се омъжили сред Райън Рейнолдс, Брад Пит, Том Харди, Дуейн Джонсън, Дензъл Уошингтън, Джони Деп, Пиърс Броснан.

1. Райън Рейнолдс

Вие харесвате мъже, които могат да ви защитят в рискова обстановка и да ви накарат да се чувствате добре, когато сте тъжни. Вие сте интроверти, динамични хора с огромен вътрешен свят. Вие не можете да бъдете с спокоен и непретенциозен мъж, защото бързо ще се отегчите.

2. Брад Пит

Вие желаете да получите най-хубавото от живота. Класата и ситуацията са доста значими за вас. Вие и Брад Пит бихте били във всички вестници. И това не е изненадващо, защото притежавате всички качества на една звезда.

3. Том Харди

Това, което притегля интереса ви е малко тайнственост към мъжа до вас. Отстрани изглеждате тихи, затворени, даже интровертни за някои хора, само че в действителност сте авантюристи, които обичат да пробват нови неща.

4. Дуейн Джонсън

Вашите условия за един мъж са убеденост и мощ. Точно като Дуейн Джонсън! Този мъж в никакъв случай не би разрешил някой да нарани неговата жена. Това значи, че сте доверчиви, вярващи хора, които ценят връзките, построени върху доверие.

5. Дензъл Уошингтън

Вие харесвате амбициозни мъже, които са общителни и почтени с вас. Парите и славата не са главните неща за вас. Вие цените високо нещата, които ви вършат щастливи.

6. Джони Деп

Вие харесвате артистични мъже. Вие желаете да се чувствате уютно с мъжа до себе си, да пиете парещ шоколад, да гледате филми и да пеете песни.

7. Пиърс Броснан

Вие харесвате мъдри мъже, които взимат уравновесени решения. Не се интересувате от къси случки. Вие цените сериозните връзки и същинската обич. За да ви впечатли един мъж, той тряба да бъде образован и респектиращ.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР