Знам как се успява и се стига до върха. Това

...
Знам как се успява и се стига до върха. Това
Коментари Харесай

Весела Лечева към великотърновци: Няма да ви предам

" Знам по какъв начин се съумява и се стига до върха. Това може да стане единствено когато се сравняваш с най-хубавите, по тази причина желая Велико Търново постоянно да се съпоставя с най-хубавите. Ще заложа навън, честно и почтено ръководство. Благодаря за доверието, което усетих по време на срещите в акцията. Няма да ви предам ". Това съобщи в ефира на bTV претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на Велико Търново Весела Лечева.

Тя изясни, че Велико Търново има славно минало, съграден с мозъка и мъдростта на нашите предшественици. " Сега обаче хората имат потребност да вдигнем техния дух ", безапелационна бе тя.

По думите ѝ през днешния ден даже в новите квартали човек не може да се разноски, какво остава да разноски своите деца, майките с количките или хората с увреждания с инвалидните колички. " В 21 век към момента си приказваме за тротоари и плочки, за саниране. Градът има потребност от нови вероятности, ново стратегическо ръководство, стратегическа визия, стопански вероятности да му възвърнем самочувствието, духът и увереността на хората ", съобщи претендентът за кмет. Тя акцентира че не е задоволително единствено да се запише на хартия че един град е духовна и историческа столица. Според нея духът в този град е сплескан, хората се опасяват да изразят свободно своето мнение и са притискани.

Весела Лечева съобщи, че некачествените поправки са емблемата на ръководството на ГЕРБ и попита кой знаков план е бил завършен през последните 8 години в града. По думите ѝ единствено един телефонен диалог с Борисов е бил задоволителен, с цел да бъде решен един от най-сериозните инфраструктурни планове на града. Тя акцентира, че Варна е получила 140 млн. лева с цел да реши своя проблем с трафика, който минавал през целия град. " Досегашният кмет беше единствено на една ръка разстояние да реши казуса и на Велико Търново, само че не организира този диалог ", акцентира тя. Лечева акцентира и че със скоростта, с която се строи автомагистрала Хемус, най-малко още 10-12 години няма да е подготвена. Тя попита и за какво не е заложена подземната инфратсруктура за тръбопровод и канализация под новата пътна права, която двата огромни квартала чакат толкоз години. " Защо би трябвало отново да ги ремонтираме, отново ще има същите наводнения и ще се молим да не вали във Велико Търново ", попита тя.

Весела Лечева пое ангажимент за един мандат да постави точка на диалога за тротоари, с безхаберното презастрояване, с паркирането и да постави ред в града. Тя акцентира, че би трябвало да се направи общ организационен проект, по-късно транспортен и информационен проект, и най-после - общоприет проект за организация на придвижването.

Лечева разяснява, че е доста значимо по какъв начин се разходват средствата събрани от локални налози и такси. " Те би трябвало да бъдат вложени дейно в качествени планове, а не да се постанова ремонт след ремонта. Тук общественият запас се разпределя безусловно непрозрачно в ръцете на едни и същи хора, които всички познават и още веднъж са се наредили листите, с цел да разпределят. Трябва да сложим завършек на това ", заключи Весела Лечева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР