Знам, че той вече не е това, което беше до

...
Знам, че той вече не е това, което беше до
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Мръсно нещо е политиката


Знам, че той към този момент не е това, което беше до през вчерашния ден. И пристигна като гръм от ясно небе за мен и за всички мои близки. Дори за миг стопирах автомобила и изпаднах в някакви размишления - какъв брой мръсно нещо е политиката. Едва ли има нещо, което е по-некоректно на този свят от политиката, съобщи Веселин Маринов, представен от Offnews във връзка оставката на Цветан Цветанов от управителните постове в ГЕРБ.

Изказването на артиста в ефира на Дарик радио е от четвъртък - ден преди репликата на премиера Борисов "Не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее на концертите. Ясно бях споделил по какъв начин би трябвало да се организира акцията, не се съобразиха на моменти с мен. "

Маринов разказва Цветанов по този начин: "Той се научи на удари, на неучтивост, той се научи на доста работа. Той има зад тила си доста хора в цялата страна, които знаят какъв брой работи, какъв брой е първокласен и какъв брой е почтен човек. Това е удар по достолепието му, по неговия морал. Ще го изживее вътрешно мъчно. Но мисля, че няма да го покаже пред обществото, даже и пред другите му близки хора, тъй като е неповторим човек, мощен. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР