Психичното здраве все повече започва да се превръща от тема

...
Психичното здраве все повече започва да се превръща от тема
Коментари Харесай

След кошмара с Денис Теофиков: Тези БГ звезди са минали през ужаса му

Психичното здраве от ден на ден стартира да се трансформира от тематика табу във все по-често обсъждана тематика. Все повече известни персони започнаха да споделят за своите проблеми и по какъв начин се борят с тях, осведоми „ Дарик “.

Някои от тях минават през Ада и това не е пресилване. Паник офанзиви, меланхолия и какви ли не чудовищни страсти ги застигат, а част от звездите стигат до болница.

Ето и кои български персони описват за своето психологично здраве:


Моника Валериева

Моделът Моника Валериева споделя, че дълго време се е борила с паник офанзивите и самоубийствените мисли. Красавицата счита, че най-вече са ѝ помогнали фамилията и лекуването в клиника.

Андреа

Изпълнителката споделя, че дълго време е била на антидепресанти и успокоителни. Напълняването в резултат на медикаментите оказало в допълнение въздействие върху душeвността на Андреа. Изпълнителката споделя, че в тези моменти е търсила поддръжка от експерт.

Дивна

Дивна не еднократно е споделяла за депресията, в която изпада след злополуката. Психологическата контузия от събитието оказва въздействие върху изпълнителката и тя с месеци се бори с нея.

Биляниш

Биляниш е споделяла в обществените си мрежи да хранителното разстройство, с което се бори. Тя намерено поддържа всички, които се борят с булимията.  

Chefo

Актьорът и инфлуенсър Стефан Попов – Chefo е споделял във видеата си за битката с паник офанзивите и натрапчивите мисли, които е имал. Той споделя пред почитателите си и по какъв начин се е справил с тях.

Антоанет Попова Янг

Инфлуенсърката е споделяла голям брой видеа, в които разказва психологичните проблеми, с които се е борила, паник офанзивите и антидепресантите. Антоанет цели с видеата си да помогне и да други младежи, които са попаднали в нейното положение.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР