Знаков вот в десет часа и 1 минута даде лидерът

...
Знаков вот в десет часа и 1 минута даде лидерът
Коментари Харесай

Карадайъ знаково гласува в десет часа и 1 минута. Силни думи

Знаков избор в 10 часа и 1 минута даде водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Той упражни правото си на глас в секция номер 1 на учебно заведение „ Пейо Яворов ” в Кърджали. Секционната изборна комисия го забави, тъй като обърка картите за гласоподаване и му даде тази на предходния гласоподавател.

България има потребност от сигурност и непоклатимост, да възстановим нормалността и разговора, който отсъства повече от десетилетия, да възстановим демокрацията, съобщи Карадайъ, откакто гласоподава.
-->
В България не трябва в 22-ра година на 21 век българските жители да се третират като нарушители, до момента в който презумцията за непорочност работи, безапелационен бе Мустафа Карадайъ. Карадайъ не даде детайлности, само че най-вероятно имаше поради ареста без никакви учредения на общинския консултант Алтънай Халил преди два дни. Домът му бе претърсен, само че полицията не откри нищо. И след по-малко от 24 часа Халил бе пуснат. Не разбрах за какво ме задържаха, съобщи тогава съветникът.

Затова в България има потребност да възстановим демокрацията, да осмислим демокрацията, да разберем смисъла на понятието народна власт, да възстановим нормалността, да осмислим понятието разговор и нормалност в политиката, с цел да има непоклатимост, с цел да има устойчиво ръководство, с цел да има сигурност, заключи Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР