Знаете ли по какво се различават успешните работодатели от останалите?

...
Знаете ли по какво се различават успешните работодатели от останалите?
Коментари Харесай

Как да мотивираме служителите, за да са по-продуктивни

Знаете ли по какво се разграничават сполучливите работодатели от останалите? По едно привидно просто, само че извънредно значимо качество, а точно – умеенето да стимулират чиновниците си. Да имаш екип от отдадени на работата хора, които си извършват отговорностите и всяка заран идват с готовност, е фантазия на всеки шеф.
 
Темата за мотивацията на чиновниците е извънредно значима в днешно време и е част от фирмената политика на всяка компания, а работодателите постоянно вървят на образования, четат професионална литература или употребяват услугите на консултанти, с цел да схванат по какъв начин най-успешно да подтикват екипа си. Има обаче няколко безусловно съществени правила за стимулиране на екипа и всеки управител или притежател на бизнес би трябвало да ги знае и ползва през цялото време - ето кои са те.
 
Комфортна и сигурна среда
 iStock/ Getty images/ Freepik
Много хора прекарват повече време в офиса или на работното си място, в сравнение с у дома. За един шеф това би трябвало да е причина да направи въпросното място оптимално прелестно, тъй че чиновниците да идват и да го употребяват с готовност. Офисът от дълго време не е просто стол и бюро с компютър, а пространство, в което човек може да се почувства даже малко като вкъщи. Ако желаете чиновниците ви да идват на драго сърце на работа и да се усещат добре там, предложете им работна среда с добавена стойност. Добре обзаведена кухня, място за отмора, ъгъл за деен отдих и даже библиотека са част от въведенията в офисите от нов вид, които карат чиновниците да се усещат оценени и стимулирани.
 
Поставяйте цели и обсъждайте осъществяването им 
 
Не всички хора са основани да бъдат водачи и сами да си бъдат шефове - по тази причина и някои от нас са работодатели, а други – чиновници. Голяма част от хората са доста положителни реализатори, само че при едно изискване – ясно заложени цели и критерии за триумф. Да има ясна задача и път, по който да я извърши, е сериозно значимо за самочувствието на служителя, а умният шеф знае това и го трансформира в преимущество за себе си и бизнеса си.
 iStock/ Getty images/ Freepik
Ако сте сполучлив в ръководството на екипа си, то сигурно отделяте време за слагане на персонални цели с всеки от чиновниците си и в следенето на постигането им. Дайте всичко от себе си, с цел да извършите дилемите пределно съответни, осигурете запаси за постигането на мечтаните резултати и най-важното – говорете с всеки човек от екипа си. Разговорите са скъпи и постоянно се оказват изчезналата частица в процеса на осъществяване на отговорностите на чиновниците.
 
Карта за спорт
 
Не може да не сте дочували диалози сред чиновници от разнообразни офиси, в които тематиката е „ А имаш ли карта от MultiSport? ” В последните години тя се трансформира в безспорна полезност и симптом за почитание от страна на работодателя към чиновниците, и неслучайно е толкоз примамлива част от спомагателния пакет обществени придобивки, от време на време предизвикваща лека злоба у тези, които не я имат.
 Multisport
Хиляди хора към този момент знаят какви са преимуществата на това да си притежател на карта – достъп до разнообразни обекти в цялата страна, предлагащи разнородни спортни интензивности, както и други услуги като спа, солни стаи, йога и други А неотдавна има нова карта на пазара–. Новата карта залага на 5 от най-често посещаваните спортни интензивности - фитнес, бойни изкуства, плуване, национални танци и аеробни занимания.
 
С MultiSport Lite чиновниците имат достъп до над 350 обекта в страната, могат да посещават по една интензивност дневно, всеки ден, както и да извадят същата по тип карта за собствен непосредствен.

Какви са разликите сред главната карта MultiSport и MultiSport Lite?
 
Основната разлика е в мащаба на мрежата от спортни обекти и разнообразието от интензивности. дава достъп до 350 спортни обекти и 5 съществени спортни интензивности на по-ниска цена, до момента в който MultiSport дава достъп до всички интензивности от мрежата на MultiSport Lite и още стотици обекти и интензивности (над 1000 обекта за спорт и отдих в цялата страна), както и отстъпки за хранителни добавки и спортни артикули и специфични сезонни интензивности.
 
 Multisport
По сходство на главната карта MultiSport и тази съставлява мотивационна облага, която се дава на чиновниците на дадена компания.
 
обезпечава още един метод да сближи чиновниците със спорта и да ги насърчи да се грижат за себе си, което също би трябвало да е цел на всеки шеф с визия и мисъл за екипа си.
 .wrap-banner> *:before,.wrap-banner::before { content: ``; }.banner-position-right { margin-bottom: 0px; }
Създадено за
Multisport.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->